Limburgse Vleeswaren & Worstsoorten

Bak Bloedworst

Traditionele limburgse bloedworst  zonder spekblokjes. Krokant bakken in de pan en serveren met gebakken stukjes appel en appelstroop.

Verpakkingseenheid
2 x 100 gram 0,200 kg.

Limburgse Boterhamworst Bleijlevens

Fijne boterhamworst gemaakt van de beste grondstoffen in een gesloten kunstdarm. Lekker gekruid volgens het recept van Alex Bleijlevens en niet gerookt. 

Verpakkingseenheid
Heel Ca. 2,800 gram

Limburgse Slagersham

Een eerlijke gekookte achterham in peermodel zoals die alleen bij de goede slager te koop is. Rendement is ondergeschikt aan smaak en structuur. 

Verpakkingseenheid
Half ca. 2,300 kg.
Heel ca. 4,750 kg.

Mini Boeren Pasteitje

 Mini Boeren Pasteitje.
 De grovere variant van de gebakken pastei.
 Lekkere bij de borrel, als snack of op brood.

Verpakkingseenheid
Mini 0,240 kg

Mini Gebakken Pasteitje

 Mini Gebakken Pasteitje.
 Heerlijk gekruid en romig leverkaasdeeg wordt afgevuld in bakblikken en dan gebakken in de  oven waardoor het zijn typische smaak verkrijgt.
 Lekker bij de borrel, als snack of op brood. 

Verpakkingseenheid
Mini 0,240 kg

Mini Gebraden Gehaktje

Smaakvol mini Gebraden Gehaktje zoals de slager het bedoeld heeft. 
Naar oud Limburgs recept gekruid, niet te veel binding en in de oven gebakken
Lekker bij de borrel als snack of op brood.

Verpakkingseenheid
Mini 0,240 kg

Mini Pittig Gehaktje

 De pittige variant van het Gebraden Gehaktje.
 Een authentieke gebraden gehakt met een pikante smaak.
 Lekker bij de borrel, als snack of op brood.

Verpakkingseenheid
Mini 0,240 kg

Pain de Strassbourg - Half

Fijne typische vleespastei naar recept van Alex Bleijlevens. Lekker gekruid en in de oven gebakken. 

Verpakkingseenheid
VacuĆ¼m - Krimpzak Ca. 1,500 gram

Parkstad Pastei

Typische Limburgse Delicatesse Pastei. Zachte bite, heerlijk gekruid en op hoge temperatuur gebakken. 

Verpakkingseenheid
Heel Ca. 2,250 kg.

Limburgse Ham Ongerookt

Eerlijke gekookte ambachtelijke achterham in rond model. Rendement is ondergeschikt aan smaak en structuur. 

Verpakkingseenheid
Half ca. 2,600 kg.

Aachener Leverworst / Limburgse Gerookte Leverworst

Fijne smeuïge leverworst naar "Aachener Art", afgevuld in een natuurdarm en echt gerookt.  De meest gesmeerde leverworst in Limburg.

Verpakkingseenheid
Stukje ca. 0,180 kg.
Heel ca. 1,100 kg.

Boeren Pastei

De grove variant van de gebakken pastei. Door de grove structuur en het gebruik van andere en ook meer kruiden smaakt deze pastei geheel anders dan de gewone gebakken pastei. Ook deze pastei wordt echt gebakken, oogt fantastisch en smaakt voortreffelijk.

Verpakkingseenheid
Half ca. 1,500 kg.
Snijpaal ca. 6,300 kg.

Gebakken Pastei

Typisch Limburgs product maar ook geliefd in de rest van het land. Heerlijk gekruid en romig leverkaasdeeg wordt afgevuld in bakblikken en dan gebakken in de oven waardoor het zijn typische smaak verkrijgt.

Verpakkingseenheid
Half Ca. 1,500 kg.
Heel ca. 3,000 kg.
Snijpaal ca. 6,600 kg.

Gebakken Pastei Extra

Typisch Limburgs product maar ook geliefd in de rest van het land. Heerlijk gekruid en romig leverkaasdeeg wordt afgevuld in bakblikken en dan gebakken in de oven waardoor het zijn typische smaak verkrijgt. De "extra" variant wordt extra hard afgebakken.

Verpakkingseenheid
Half Ca. 1,400 kg.
Heel ca. 2,900 kg.

Limburgse Boterhamworst

Fijne boterhamworst gemaakt van de beste grondstoffen in een mooie doorlaatbare darm. Onze boterhamworst wordt nog net als vroeger vóór het garen eerst gedroogd en heel licht gerookt  waardoor deze worst zijn unieke en volle smaak krijgt.

Verpakkingseenheid
Half ca. 2,200 kg.
Snijpaal ca. 4,400 kg.

Boeren Zultje

Limburgs boerenzultje gemaakt volgens het oude recept van Van Melik. Typerend voor deze zult is het beetje lever, een scheutje azijn en de kruiding. 

Verpakkingseenheid
Bakje 0,275 kg.
Omverpakking 5 stuks 1,375 kg.

Limburgse Hoofdkaas

Limburgse hoofdkaas gemaakt volgens het oude recept van Bleijlevens. Typerend voor deze zult is het beetje lever, iets meer azijn, een uitje en de kruiding. 

Verpakkingseenheid
Bak 1,000 kg.
Snijpaal 6,400 kg.

Zure Kalfspastei

Typisch Maastrichts product met een gedeelte kalfsvlees. Zoetzuur van smaak met lichte tonen van thijm, laurier en rozemarijn en met bijbehorende traditionele zichtbare geleirand. Lekker voor op brood.

Verpakkingseenheid
Half ca. 1,500 kg.
Snijpaal ca. 5,800 kg

Preskop

Traditionele vleeswaar voor op brood, bij een boerentafel of als snack. Gepekelde en gegaarde hamstukjes in gekruide gelei.

Verpakkingseenheid
Half ca. 1,650 kg.

Vleespastei

Deze ambachtelijke vleespastei is lekker gekruid en volgens traditioneel recept bereid en echt gebakken in de oven. Door het bakken verkrijgt dit product zijn typische en volle smaak. 

Verpakkingseenheid
Half ca. 1,450 kg.
Snijpaal ca. 6,000 kg.

Limburgs Gebraad - In/out

Gepekelde en in uienchutney gemarineerde bacon die daarna in de oven gebakken wordt. Vol van smaak en zeker ook verrassend van smaak.

Verpakkingseenheid
Half ca. 2,000 kg.
Snijpaal ca. 4,000 kg.

Uienworstje

Halfverduurzaamd 3 mm. grof worstje. Lekker gekruid met een duidelijk pepertje en een volle uiensmaak. Smeerbaar, lekker op brood of op toast.

Verpakkingseenheid
Worstje 0,150 kg.

Bourgondisch Gebakken Spek

Alleen marineren met onze speciale marinade zonder injectie volstaat voor dit eerlijke spek. Na het marineren wordt het spek op hoge temperatuur gebakken waardoor de echte smaak over blijft. Zowel warm als koud is dit spek heerlijk op brood of bij de borrel.

Verpakkingseenheid
Half ca. 1,300 kg.
Snijpaal ca. 3,000 kg

Hamworstje

Fijne gekruide boterhamworst gemaakt van de beste grondstoffen in een potdichtdarm. 

Verpakkingseenheid
Stuk 0,250 kg

Bockworst

Een echte Bockworst wordt afgevuld in natuurdarm, gemaakt van de beste grondstoffen, echt gerookt, heerlijk gekruid en "knakt". Precies zoals wij het doen.

Verpakkingseenheid
4 x 105 gram 0,420 kg.

Vleespastei met Peper - In/out

Deze ambachtelijke vleespastei is lekker gekruid en volgens traditioneel recept bereid en wordt echt gebakken in de oven. Door het bakken en de royale toevoeging van groene peperkorrels verkrijgt dit product zijn typische en volle smaak. 

Verpakkingseenheid
Snijpaal ca. 6,000 kg.

Vleespastei met Uitjes - In/out

Deze ambachtelijke vleespastei is lekker gekruid en volgens traditioneel recept bereid en wordt echt gebakken in de oven. Door het bakken en de royale toevoeging van gebakken uitjes verkrijgt dit product zijn typische en volle smaak. 

Verpakkingseenheid
Snijpaal ca. 6,000 kg.
Half ca. 1,500 kg.

Balkenbrij

Typische Limburgse "rode" balkenbrij met een kruiding van kruidnagel, peper en piment. Krokant bakken in de pan en serveren met gebakken stukjes appel.

Verpakkingseenheid
Heel ca. 2,100 kg.
Stukje 0,500 kg

Bak Bloedworst met Spek

Traditionele limburgse bloedworst met spekblokjes. Krokant bakken in de pan en serveren met gebakken stukjes appel en appelstroop.

Verpakkingseenheid
2 x 100 gram 0,200 kg.
Heel ca. 3,700 kg.

Bloedworst

Traditionele Limburgse bloedworst zonder spekblokjes in natuurdarm. Verwijder het vel, snij niet te dikke plakjes en bak krokant in de pan. Serveer met gebakken stukjes appel en appelstroop.

Verpakkingseenheid
Ring 0,500 kg.