Kerst

Kreeftensoep - In/out

Romige Kreeftensoep o.b.v. een mooie kreeftenfond, cognac en stukjes kreeftenvlees. 

Verpakkingseenheid
Soepbeker 540 gram

Ossenstaartsoep - In/out

Heerlijke Herfst en/of Wintersoep en zeer geschikt voor de December Feestmaand. Bereid met een heerlijke runderfond, madeira en malse stukjes rundvlees. 

Verpakkingseenheid
Soepbeker 540 gram

Konijn op Limburgse wijze

Één van onze beste producten! Dit bijzondere Limburgse vleesgerecht is gemaakt van in azijn gemarineerde konijnen achterbout die in een heerlijke zoetzure uiensaus met echte stroop, roomboter, kruidnagel en laurier langzaam gegaard wordt. 

Verpakkingseenheid
Bak 2 bouten 1,000 kg.

Kipragout

Romige en smaakvolle kipragout gemaakt van kipfilet en kippendijen. Traditioneel wordt de ragout geserveerd met een pasteitje maar deze is ook zeer geschikt om te eten met rijst, pasta, aardappeltjes, frites of brood.

Verpakkingseenheid
Bakje PP 0,250 kg.
Bak 0,500 kg.
Bak 1,000 kg.

Appel-Cranberryrollade

Ambachtelijke gekruide en gebakken spekrollade met een vulling van stukjes appel en cranberry's en een kruiding van kaneel. Zeer verrassende en smaakvolle combinatie. Lekker op brood, op toast of als snack.

Verpakkingseenheid
Half ca. 1,600 kg.
Snijpaal ca. 3,200 kg.

Kalfsgebraad - In/out

Gemaakt van 100 % kalfsvlees. Weinig toevoegingen en gebakken op hoge temperatuur! Het licht doorregen vlees geeft i.c.m. de kruiding en het bakproces een prachtige smaak. Als broodbeleg maar ook zeer geschikt voor het maken van een voorgerecht of amuses.  

Verpakkingseenheid
Heel ca. 1,600 kg.

Gevulde Eendenborstfilet - In/out

Gemarineerde eendenborstfilet gevuld met een romige vulling van fijn deeg en abrikoos. De lichte rooksmaak zorgt voor een extra smaakbeleving.

Verpakkingseenheid
Half ca. 1,750 kg