Salades & Sauzen

Koude Schotel Excellent

Koude Schotel Excellent is onze luxe variant van de Limburgse koude schotel en de beste in zijn soort. Enorm veel rundvlees, weinig mayonaise en heel veel smaak! Erg lekker als maaltijd of als onderdeel. Lekker voor bij de lunch, maaltijd, barbecue of buffet.

Verpakkingseenheid
Bak 1,000 kg.
Emmer 5,000 kg.

Pikante Pastasalade met Ham

Heerlijke pikante maaltijdsalade, gemaakt van ambachtelijke Ditali Rigate pasta en rijkelijk gevuld met Limburgse achterham en groenten. Op smaak gebracht met diverse pittige kruiden en een romige mayonaise dressing. Heerlijk als lunchgerecht of als onderdeel van een maaltijd, bbq of buffet.

Verpakkingseenheid
Bak 0,450 kg

Kip Pastasalade

Weer zo'n typische Van Melik maaltijdsalade die op ambachtelijke wijze bereid is. De salade is gemaakt van pasta, kip, wortel, selderij, zilveruitjes en een romige mayonaise dressing. Heerlijk als lunchgerecht of als onderdeel van een maaltijd, bbq of buffet.

Verpakkingseenheid
Bak 0,900 kg.

Limburgse Vleessalade

Een verrukkelijke Limburgse vleessalade, op ambachtelijke wijze bereid. Gemaakt van Limburgse Hamworst, zilverui, augurk, groenten en een romige mayonaise. Heerlijk voor bij de lunch, op brood of toast.

Verpakkingseenheid
Bak 1,000 kg.

Limburgse Aspergesalade - Seizoen

Deze overheerlijke salade zit boordevol Aspergestukjes, Limburgse Achterham, stukjes aardappel, gekookt scharrelei en wordt op smaak gebracht met een volle romige mayonaisedressing. Dit heerlijke seizoensproduct is te nuttigen bij de lunch, maaltijd, barbecue, buffet maar ook gewoon lekker op toast.

Verpakkingseenheid
Bak 0,450 kg.