Gebraden Vleeswaren

Grillham Handgebonden

Deze verrukkelijke grilham smaakt zoals een ham hoort te smaken. Geen gekookte ham met een kleurtje maar een serieus gebraden ham die alleen gepekeld is en niet getrommeld. Heerlijk op brood en ook zeer goed te gebruiken als onderdeel van een amuse of voorgerecht. 

Verpakkingseenheid
Half ca. 2,000 kg.
Heel ca. 4,200 kg.

Caveman Roast - Seizoen

Een (h)eerlijk smaakvol product met karakter! De bijzondere kruiding, het afbakken op hoge temperatuur i.c.m. met het licht doorregen vlees zorgt voor een prachtige smaak. 
Te gebruiken als broodbeleg, voorgerecht, amuses en ook heel lekker om dikke plakken te grillen.

Verpakkingseenheid
Heel ca. 1,300 kg.
Snijpaal ca. 2,600 kg.

Appel-Cranberryrollade

Ambachtelijke gekruide en gebakken spekrollade met een vulling van stukjes appel en cranberries en een kruiding van kaneel. Zeer verrassende en smaakvolle combinatie. Lekker op brood, op toast of als snack.

Verpakkingseenheid
Half ca. 1,600 kg.
Snijpaal ca. 3,200 kg.

Kalfsgebraad

Gemaakt van 100 % kalfsvlees. Weinig toevoegingen en gebakken op hoge temperatuur! Het licht doorregen vlees geeft i.c.m. de kruiding en het bakproces een prachtige smaak. Als broodbeleg maar ook zeer geschikt voor het maken van een voorgerecht of amuses.  

Verpakkingseenheid
Heel ca. 1,600 kg.

Limburgs Gebraad

Gepekeld en in uienchutney gemarineerde bacon die daarna in de oven gebakken wordt. Vol maar zeker ook zo verrassend van smaak.

Verpakkingseenheid
Half ca. 2,000 kg.
Snijpaal ca. 4,000 kg.

Aspergerollade met Ei / Asperge Gebraad - Seizoen

Heerlijke spekrollade gevuld met een fijn en romig deeg boordevol groene aspergestukjes en stukjes ei. Een echte blikvanger in uw toonbank maar ook op tafel bij uw klant. Lekker voor op brood of toast.

Verpakkingseenheid
Half ca. 2,000 kg.
Snijpaal ca. 4,000 kg.

Gevulde Kip

Gemarineerde kipfilet gevuld met abrikozen en honing. 100 % kip!

Verpakkingseenheid
Snijpaal ca. 7,000 kg
Half ca. 1,750 kg

Mosterd Spekrollade

Deze ambachtelijke gekruide en gebakken spekrollade is gevuld met een grove mosterd. Heerlijk op brood, op toast of als snack.

Verpakkingseenheid
Heel ca. 1,400 kg.
Snijpaal ca. 3,400 kg.

Bourgondisch Gebakken Spek

Alleen marineren met onze speciale marinade zonder injectie volstaat voor dit eerlijke spek. Na het marineren wordt het spek op hoge temperatuur gebakken waardoor de echte smaak over blijft. Zowel warm als koud is dit spek heerlijk op brood of bij de borrel.

Verpakkingseenheid
Half ca. 1,300 kg.
Snijpaal ca. 3,000 kg

Gebraden Bacon

Heerlijke gebraden bacon met weinig toevoegingen. Bijzonder smakelijk omdat ook deze bacon nog echt in de oven gebakken wordt. Lekker op brood, bij de borrel of bij de maaltijd.

Verpakkingseenheid
Half ca. 2,000 kg.
Snijpaal ca. 4,000 kg.

Bourgondische Grillham

Magere gebraden ham met een dun speklaagje. Deze ham is gemodelleerd in een vorm, heeft zeer weinig snijverlies en is bijzonder geschikt om te slicen. 

Verpakkingseenheid
Half ca. 3,700 kg.
Heel ca. 5,500 kg.
Snijpaal ca. 11,000 kg.

Jambon Herbes de Provence

Op ambachtelijke wijze bereide ham, aan de bovenkant licht bedekt met heerlijke Provencaalse kruiden.

Verpakkingseenheid
Klein ca. 0,750 kg.
Groot ca. 1,600 kg.

Filet de Champignons - Seizoen

Magere varkensfilet met een vulling van fijn deeg, champignons en zichtbare kruiden. De buitenkant wordt heerlijk gekruid met een lekkere kruidenmelange.

Verpakkingseenheid
Half ca. 1,750 kg.

Tapasrollade - Seizoen

Deze smaakvolle en kleurrijke rollade is rijk gevuld met paprika, zongedroogde tomaatjes en pistachepitjes. Heerlijk op brood of bij de borrel.

Verpakkingseenheid
Heel ca. 3,000 kg.
Snijpaal ca. 6,000 kg.

Procureur Bourré - Seizoen

Gepekelde procureur gevuld met een middelgrove vulling van fijn deeg en stukjes ham. Een lekkere kruiding maakt zowel de smaak als het uiterlijk af.

Verpakkingseenheid
Half ca. 1,750 kg.

Tennessee Truffel Rollade - Seizoen

Een heerlijke magere spekrollade met een vulling van fijn deeg dat verrijkt is met truffelolie en stukjes hazelnoot. De buitenkant van de rollade wordt voor het bakken gekruid met een smaakvolle melange.

Verpakkingseenheid
Half ca. 1,600 kg.