Gebraden Vleeswaren

Rosbief

Rosbief zoals rosbief zijn moet. Geen onnodige toevoegingen maar puur natuur rundvlees van de allerbeste kwaliteit en super gebakken! Lekker bij een salade, op brood, als voorgerecht, bij de maaltijd of bij de borrel

Verpakkingseenheid
Half ca. 1,000 kg.

Grillham Handgebonden

Deze verrukkelijke grilham smaakt zoals een ham hoort te smaken. Geen gekookte ham met een kleurtje maar een serieus gebraden ham die alleen gepekeld is en niet getrommeld. Heerlijk op brood en ook zeer goed te gebruiken als onderdeel van een amuse of voorgerecht. 

Verpakkingseenheid
Half ca. 2,000 kg.
Heel ca. 4,200 kg.

Caveman Roast - In-out

Een (h)eerlijk smaakvol product met karakter! De bijzondere kruiding, het afbakken op hoge temperatuur i.c.m. met het licht doorregen vlees zorgt voor een prachtige smaak. 
Te gebruiken als broodbeleg, voorgerecht, amuses en ook heel lekker om dikke plakken te grillen.

Verpakkingseenheid
Heel ca. 1,300 kg.
Snijpaal ca. 2,600 kg.

Appel-Cranberryrollade

Ambachtelijke gekruide en gebakken spekrollade met een vulling van stukjes appel en cranberry's en een kruiding van kaneel. Zeer verrassende en smaakvolle combinatie. Lekker op brood, op toast of als snack.

Verpakkingseenheid
Half ca. 1,600 kg.
Snijpaal ca. 3,200 kg.

Kalfsgebraad - In-out

Gemaakt van 100 % kalfsvlees. Weinig toevoegingen en gebakken op hoge temperatuur! Het licht doorregen vlees geeft i.c.m. de kruiding en het bakproces een prachtige smaak. Als broodbeleg maar ook zeer geschikt voor het maken van een voorgerecht of amuses.  

Verpakkingseenheid
Heel ca. 1,600 kg.

Limburgs Gebraad - In-out

Gepekelde en in uienchutney gemarineerde bacon die daarna in de oven gebakken wordt. Vol van smaak en zeker ook verrassend van smaak.

Verpakkingseenheid
Half ca. 2,000 kg.
Snijpaal ca. 4,000 kg.

Aspergerollade met Ei - Seizoen

Heerlijke gevulde buikspekrollade met een fijn en romig deeg boordevol groene aspergestukjes en stukjes ei. Een echte blikvanger in uw toonbank maar ook op tafel bij uw klant. Lekker voor op brood of toast.

Verpakkingseenheid
Half ca. 2,000 kg.
Snijpaal ca. 4,000 kg.

Gevulde Kip - In-out

Gemarineerde kipfilet gevuld met een deeg van kipgehakt en abrikozen. Dit product wordt afgebaken in de oven en geglazuurd met  echte honing. 100 % kip!

Verpakkingseenheid
Snijpaal ca. 7,000 kg
Half ca. 1,750 kg

Mosterd Spekrollade

Deze ambachtelijke gekruide en gebakken spekrollade is gevuld met een grove mosterd. Heerlijk op brood, op toast of als snack.

Verpakkingseenheid
Heel ca. 1,400 kg.
Snijpaal ca. 3,400 kg.

Bourgondisch Gebakken Spek

Alleen marineren met onze speciale marinade zonder injectie volstaat voor dit eerlijke spek. Na het marineren wordt het spek op hoge temperatuur gebakken waardoor de echte smaak over blijft. Zowel warm als koud is dit spek heerlijk op brood of bij de borrel.

Verpakkingseenheid
Half ca. 1,300 kg.
Snijpaal ca. 3,000 kg

Gebraden Bacon

Heerlijke gebraden bacon met weinig toevoegingen. Bijzonder smakelijk omdat ook deze bacon nog echt in de oven gebakken wordt. Lekker op brood, bij de borrel of bij de maaltijd.

Verpakkingseenheid
Half ca. 2,000 kg.
Snijpaal ca. 4,000 kg.

Jambon Herbes de Provence

Op ambachtelijke wijze bereide ham, aan de bovenkant licht bedekt met heerlijke Provencaalse kruiden.

Verpakkingseenheid
Klein ca. 0,750 kg.
Groot ca. 1,600 kg.