Pastei- en Gehaktsoorten

Cranberry Pastei

Strassbourger Vleespastei met gedroogde Cranberrys. 

Verpakkingseenheid
Half Ca. 1500 gram
Snijpaal Ca. 6,000 kg.

Pain de Strassbourg - Half

Fijne typische vleespastei naar recept van Alex Bleijlevens. Lekker gekruid en in de oven gebakken. 

Verpakkingseenheid
Vacuüm - Krimpzak Ca. 1,500 gram

Parkstad Pastei

Typische Limburgse Delicatesse Pastei. Zachte bite, heerlijk gekruid en op hoge temperatuur gebakken. 

Verpakkingseenheid
Heel Ca. 2,250 kg.

Mini Gebraden Gehaktje

Smaakvol mini Gebraden Gehaktje zoals de slager het bedoeld heeft. 
Naar oud Limburgs recept gekruid, niet te veel binding en in de oven gebakken
Lekker bij de borrel als snack of op brood.

Verpakkingseenheid
Mini 0,240 kg

Mini Pittig Gehaktje

 De pittige variant van het Gebraden Gehaktje.
 Een authentieke gebraden gehakt met een pikante smaak.
 Lekker bij de borrel, als snack of op brood.

Verpakkingseenheid
Mini 0,240 kg

Mini Boeren Pasteitje

 Mini Boeren Pasteitje.
 De grovere variant van de gebakken pastei.
 Lekkere bij de borrel, als snack of op brood.

Verpakkingseenheid
Mini 0,240 kg

Mini Gebakken Pasteitje

 Mini Gebakken Pasteitje.
 Heerlijk gekruid en romig leverkaasdeeg wordt afgevuld in bakblikken en dan gebakken in de  oven waardoor het zijn typische smaak verkrijgt.
 Lekker bij de borrel, als snack of op brood. 

Verpakkingseenheid
Mini 0,240 kg

Boeren Pastei

De grove variant van de gebakken pastei. Door de grove structuur en het gebruik van andere en ook meer kruiden smaakt deze pastei geheel anders dan de gewone gebakken pastei. Ook deze pastei wordt echt gebakken, oogt fantastisch en smaakt voortreffelijk.

Verpakkingseenheid
Half ca. 1,500 kg.
Snijpaal ca. 6,300 kg.

Gebakken Pastei Extra

Typisch Limburgs product maar ook geliefd in de rest van het land. Heerlijk gekruid en romig leverkaasdeeg wordt afgevuld in bakblikken en dan gebakken in de oven waardoor het zijn typische smaak verkrijgt. De "extra" variant wordt extra hard afgebakken.

Verpakkingseenheid
Half Ca. 1,400 kg.
Heel ca. 2,900 kg.

Gebraden Gehakt

Gebraden gehakt zoals de slager het bedoeld heeft. Naar oud Limburgs recept gekruid, niet te veel binding en in de oven gebakken. Voldoende mager vlees zorgt voor een mooie tekening van het snijvlak.

Verpakkingseenheid
Half ca. 1,500 kg.
Heel ca. 3,000 kg.
Snijpaal ca. 6,400 kg.

Gebakken Pastei

Typisch Limburgs product maar ook geliefd in de rest van het land. Heerlijk gekruid en romig leverkaasdeeg wordt afgevuld in bakblikken en dan gebakken in de oven waardoor het zijn typische smaak verkrijgt.

Verpakkingseenheid
Half Ca. 1,500 kg.
Heel ca. 3,000 kg.
Snijpaal ca. 6,600 kg.

Gebraden Uiengehakt

Gebraden gehakt zoals de slager het bedoeld heeft. Traditioneel gekruid met als extra een gesnipperd en gebakken uitje, niet te veel binding en in de oven gebakken. Voldoende mager vlees en het uitje zorgen voor een mooie tekening van het snijvlak.

Verpakkingseenheid
Half Ca. 1,550 kg.
Snijpaal Ca. 6,400 kg.

Pittige Grillworst

Lekker pittig gehaktdeeg, omhuld met een kruidenmantel voordat deze in de oven lekker gebraden wordt.

Verpakkingseenheid
Heel ca. 1,000 kg

Oma's Gehaktbrood

Gehaktbrood zoals grootmoeder het thuis ook maakt. Heerlijk gekruid gehakt met wat paneermeel en een eitje. Geschikt om even in de oven te verhitten totdat er een lekkere korst om het product zit.

Verpakkingseenheid
Vacuüm 1 stuk 0,450 kg.
Bak 4 stuks 1,800 kg.

Limburgse Gehaktballen

Heerlijk gekruide gehaktballen met een mooie structuur. Niet te vet en geschikt om op te warmen in de oven.

Verpakkingseenheid
8 x 140 gram ca. 1,120 kg.

Vleespastei

Deze ambachtelijke vleespastei is lekker gekruid en volgens traditioneel recept bereid en echt gebakken in de oven. Door het bakken verkrijgt dit product zijn typische en volle smaak. 

Verpakkingseenheid
Half ca. 1,450 kg.
Snijpaal ca. 6,000 kg.

Gekookte Pastei

Traditionele gekookte pastei oftewel leverkaas zoals dit product in de rest van Nederland genoemd wordt. Lekker op brood of bij de borrel.

Verpakkingseenheid
Heel ca. 1,400 kg.

Zure Kalfspastei

Typisch Maastrichts product met een gedeelte kalfsvlees. Zoetzuur van smaak met lichte tonen van thijm, laurier en rozemarijn en met bijbehorende traditionele zichtbare geleirand. Lekker voor op brood.

Verpakkingseenheid
Half ca. 1,500 kg.
Snijpaal ca. 5,800 kg

Vleespastei met Peper - In/out

Deze ambachtelijke vleespastei is lekker gekruid en volgens traditioneel recept bereid en wordt echt gebakken in de oven. Door het bakken en de royale toevoeging van groene peperkorrels verkrijgt dit product zijn typische en volle smaak. 

Verpakkingseenheid
Snijpaal ca. 6,000 kg.

Vleespastei met Uitjes - In/out

Deze ambachtelijke vleespastei is lekker gekruid en volgens traditioneel recept bereid en wordt echt gebakken in de oven. Door het bakken en de royale toevoeging van gebakken uitjes verkrijgt dit product zijn typische en volle smaak. 

Verpakkingseenheid
Snijpaal ca. 6,000 kg.
Half ca. 1,500 kg.