Slicingproducten

Limburgse Boterhamworst

Fijne boterhamworst gemaakt van de beste grondstoffen in een mooie doorlaatbare darm. Onze boterhamworst wordt nog net als vroeger eerst gedroogd en gerookt voor het garen waardoor deze worst zijn unieke en volle smaak krijgt.

Verpakkingseenheid
Half ca. 2,200 kg.
Snijpaal ca. 4,400 kg.

Boeren Pastei

De grove variant van de gebakken pastei. Door de grove structuur en het gebruik van andere en meer kruiden smaakt deze pastei geheel anders dan de gewone gebakken pastei. Ook deze pastei wordt echt gebakken, oogt fantastisch en smaakt voortreffelijk.

Verpakkingseenheid
Half ca. 1,500 kg.
Snijpaal ca. 6,300 kg.

Gebakken Pastei

Typisch Limburgs product maar ook geliefd in de rest van het land. Heerlijk gekruid en romig leverkaasdeeg wordt afgevuld in bakblikken en dan gebakken in de oven waardoor het zijn typische smaak verkrijgt.

Verpakkingseenheid
Half ca. 1,500 kg.
Heel ca. 3,000 kg.
Snijpaal ca. 6,600 kg.

Gerookte Kipfilet

Gemaakt van 100 % kipfilet en met weinig toevoegingen. Deze smaakvolle gerookte kipfilet heeft een prachtige structuur en is heerlijk op brood maar ook zeer geschikt voor het maken van een salade, amuse of carpaccio.

Verpakkingseenheid
Half ca. 1,800 kg.
Snijpaal ca. 3,500 kg.

Bourgondisch Gebakken Spek

Alleen marineren met onze speciale marinade zonder injectie volstaat voor dit eerlijke spek. Na het marineren wordt het spek op hoge temperatuur gebakken waardoor de echte smaak over blijft. Zowel warm als koud is dit spek heerlijk op brood of bij de borrel.

Verpakkingseenheid
Half ca. 1,300 kg.
Snijpaal ca. 3,000 kg

Gebraden Bacon

Heerlijke gebraden bacon met weinig toevoegingen. Bijzonder smakelijk omdat ook deze bacon nog echt in de oven gebakken wordt. Lekker op brood, bij de borrel of bij de maaltijd.

Verpakkingseenheid
Half ca. 2,000 kg.
Snijpaal ca. 4,000 kg.

Bourgondische Grillham

Magere gebraden ham met een dun speklaagje. Deze ham is gemodelleerd in een vorm, heeft zeer weinig snijverlies en is bijzonder geschikt om te slicen. 

Verpakkingseenheid
Half ca. 3,700 kg.
Heel ca. 5,500 kg.
Snijpaal ca. 11,000 kg.

Ham Excellent

Een eerlijke gekookte achterham in paalmodel zoals die alleen bij de goede slager te koop is.

Verpakkingseenheid
Heel ca. 10,860 kg.

Bourgondische Vleespastei

Deze ambachtelijke vleespastei is lekker gekruid en volgens traditioneel recept bereid en wordt echt gebakken in de oven. Door het op hoge temperatuur afbakken en de toevoeging van champignons, augurken en stukjes rundvlees verkrijgt dit product zijn typische en volle smaak. 

Verpakkingseenheid
Half ca. 1,500 kg.
Snijpaal ca. 6,000 kg.

Limburgs Gebraad

Gepekeld en in uienchutney gemarineerde bacon die daarna in de oven gebakken wordt. Vol maar zeker ook zo verrassend van smaak.

Verpakkingseenheid
Half ca. 2,000 kg.
Snijpaal ca. 4,000 kg.

Bakmetworst

Heerlijke Hollandse grillworst, die op ambachtelijke wijze bereid is. Aan de buitenkant goed inwrijven met grillkruiden zonder zout en tot de gewenste kleur grillen in de oven. Lekker voor op brood of bij de borrel.

Verpakkingseenheid
Klein 0,210 kg.
Heel ca. 1,040 kg.
Snijpaal ca. 3,450 kg.

Vleespastei

Deze ambachtelijke vleespastei is lekker gekruid en volgens traditioneel recept bereid en echt gebakken in de oven. Door het bakken verkrijgt dit product zijn typische en volle smaak. 

Verpakkingseenheid
Half ca. 1,450 kg.
Snijpaal ca. 6,000 kg.

Zure Kalfspastei

Typisch Maastrichts product met een gedeelte kalfsvlees. Zoetzuur van smaak met lichte tonen van thijm, laurier en rozemarijn en met bijbehorende traditionele zichtbare geleirand. Lekker voor op brood.

Verpakkingseenheid
Half ca. 1,300 kg.
Heel ca. 2,900 kg.
Snijpaal 6,000 kg

Gebraden Gehakt

Gebraden gehakt zoals de slager het bedoeld heeft. Naar oud Limburgs recept gekruid, niet te veel binding en in de oven gebakken. Voldoende mager vlees zorgt voor een mooie tekening van het snijvlak.

Verpakkingseenheid
Half ca. 1,500 kg.
Heel ca. 3,000 kg.
Snijpaal ca. 6,400 kg.

Gebraden Uiengehakt

Gebraden gehakt zoals de slager het bedoeld heeft. Traditioneel gekruid met als extra een gesnipperd en gebakken uitje, niet te veel binding en in de oven gebakken. Voldoende mager vlees en het uitje zorgen voor een mooie tekening van het snijvlak.

Verpakkingseenheid
Half ca. 1,550 kg.
Snijpaal ca. 6,400 kg.

Gerookte Kipfilet Honing Mosterd

Gemaakt van 100 % kipfilet en met weinig toevoegingen. Deze gerookte kipfilet heeft een prachtige structuur en is extra smaakvol door het toevoegen van honing en mosterd. Heerlijk op brood maar ook zeer geschikt voor het maken van een salade, amuse of carpaccio.

Verpakkingseenheid
Half ca. 1,750 kg.
Heel ca. 3,600 kg.

Appel-Cranberryrollade

Ambachtelijke gekruide en gebakken spekrollade met een vulling van stukjes appel en cranberries en een kruiding van kaneel. Zeer verrassende en smaakvolle combinatie. Lekker op brood, op toast of als snack.

Verpakkingseenheid
Half ca. 1,600 kg.
Snijpaal ca. 3,200 kg.

Tapasrollade - Seizoen

Deze smaakvolle en kleurrijke rollade is rijk gevuld met paprika, zongedroogde tomaatjes en pistachepitjes. Heerlijk op brood of bij de borrel.

Verpakkingseenheid
Heel ca. 3,000 kg.
Snijpaal ca. 6,000 kg.

Mosterd Spekrollade

Deze ambachtelijke gekruide en gebakken spekrollade is gevuld met een grove mosterd. Heerlijk op brood, op toast of als snack.

Verpakkingseenheid
Heel ca. 1,400 kg.
Snijpaal ca. 3,400 kg.

Jachtworst met Peper - Seizoen

Fijn en heerlijk gekruid hamworstdeeg met grove stukken achterham, gevuld in een doorlaatbare darm. Eerst drogen en roken voor het garen geven ook de snijpaalvariant zijn volle smaak.
De groene peperkorreltjes maken de smaak helemaal af.

Verpakkingseenheid
Half ca. 2,200 kg.
Snijpaal ca. 4,400 kg.

Aspergerollade met Ei / Asperge Gebraad - Seizoen

Heerlijke spekrollade gevuld met een fijn en romig deeg boordevol groene aspergestukjes en stukjes ei. Een echte blikvanger in uw toonbank maar ook op tafel bij uw klant. Lekker voor op brood of toast.

Verpakkingseenheid
Half ca. 2,000 kg.
Snijpaal ca. 4,000 kg.

Aspergeworst - Seizoen

Fijn en heerlijk gekruid hamworstdeeg in een oranje potdichtdarm, rijkelijk gevuld met groene aspergepuntjes en een aspergearoma.

Verpakkingseenheid
Half ca. 1,300 kg.
Snijpaal ca. 4,400 kg.

Vleespastei met Peper - Seizoen

Deze ambachtelijke vleespastei is lekker gekruid en volgens traditioneel recept bereid en wordt echt gebakken in de oven. Door het bakken en de royale toevoeging van groene peperkorrels verkrijgt dit product zijn typische en volle smaak. 

Verpakkingseenheid
Snijpaal ca. 6,000 kg.

Vleespastei met Uitjes - Seizoen

Deze ambachtelijke vleespastei is lekker gekruid en volgens traditioneel recept bereid en wordt echt gebakken in de oven. Door het bakken en de royale toevoeging van gebakken uitjes verkrijgt dit product zijn typische en volle smaak. 

Verpakkingseenheid
Snijpaal ca. 6,000 kg.
Half ca. 1,500 kg.