Heerlijke Limburgse Boterhamworst met stukjes zoet/pikante Peppadew.
Verpakkingseenheid
Half Ca. 1650 gram
Heerlijke Limburgse Boterhamworst met stukjes zoet/pikante Peppadew.
Verpakkingseenheid
Half Ca. 1650 gram
Fijn en heerlijk gekruid hamworstdeeg met grove stukken achterham, gevuld in een doorlaatbare darm. Eerst drogen en roken voor het garen geven ook de snijpaalvariant zijn volle smaak.
De groene peperkorreltjes maken de smaak helemaal af.
Verpakkingseenheid
Half ca. 2,200 kg.
Snijpaal ca. 4,400 kg.
Typische Limburgse Delicatesse Pastei. Zachte bite, heerlijk gekruid en op hoge temperatuur gebakken.
Verpakkingseenheid
Heel Ca. 2,250 kg.
Gevulde spekrollade met een romige vulling van fijn deeg, spinazie, vleugje knoflook en licht gerookt. Verrassend mooi en erg lekker.
Verpakkingseenheid
Half ca. 2,200 kg.
Snijpaal ca. 4,400 kg.
Gevulde spekrollade met een deeg van abrikoos, appel en cranberry. Lekker op brood, toast of als borrelhapje.
Verpakkingseenheid
Half ca. 2,200 kg.
Snijpaal ca. 4,400 kg.
Een (h)eerlijk smaakvol product met karakter! De bijzondere kruiding, het afbakken op hoge temperatuur i.c.m. met het licht doorregen vlees zorgt voor een prachtige smaak.
Te gebruiken als broodbeleg, voorgerecht, amuses en ook heel lekker om dikke plakken te grillen.
Verpakkingseenheid
Heel ca. 1,300 kg.
Snijpaal ca. 2,600 kg.
Ambachtelijke gekruide en gebakken spekrollade met een vulling van stukjes appel en cranberry's en een kruiding van kaneel. Zeer verrassende en smaakvolle combinatie. Lekker op brood, op toast of als snack.
Verpakkingseenheid
Half ca. 1,600 kg.
Snijpaal ca. 3,200 kg.
Gemaakt van 100 % kipfilet en met weinig toevoegingen. Deze smaakvolle gerookte kipfilet heeft een prachtige structuur en is heerlijk op brood maar ook zeer geschikt voor het maken van een salade, amuse of carpaccio.
Verpakkingseenheid
Half ca. 1,800 kg.
Snijpaal ca. 3,700 kg.
Heerlijke gebraden bacon met weinig toevoegingen. Bijzonder smakelijk omdat ook deze bacon nog echt in de oven gebakken wordt. Lekker op brood, bij de borrel of bij de maaltijd.
Verpakkingseenheid
Half Ca. 2,000 kg.
Snijpaal ca. 4,000 kg.
Gepekelde en in uienchutney gemarineerde bacon die daarna in de oven gebakken wordt. Vol van smaak en zeker ook verrassend van smaak.
Verpakkingseenheid
Half ca. 2,000 kg.
Snijpaal ca. 4,000 kg.
Gemaakt van 100 % kalfsvlees. Weinig toevoegingen en gebakken op hoge temperatuur! Het licht doorregen vlees geeft i.c.m. de kruiding en het bakproces een prachtige smaak. Als broodbeleg maar ook zeer geschikt voor het maken van een voorgerecht of amuses.
Verpakkingseenheid
Heel ca. 1,600 kg.
Deze verrukkelijke grilham smaakt zoals een ham hoort te smaken. Geen gekookte ham met een kleurtje maar een serieus gebraden ham die alleen gepekeld is en niet getrommeld. Heerlijk op brood en ook zeer goed te gebruiken als onderdeel van een amuse of voorgerecht.
Verpakkingseenheid
Half ca. 2,000 kg.
Heel ca. 4,200 kg.
Deze ambachtelijke gekruide en gebakken spekrollade is gevuld met een grove mosterd. Heerlijk op brood, op toast of als snack.
Verpakkingseenheid
Heel ca. 1,400 kg.
Snijpaal ca. 3,400 kg.
Heerlijke gevulde buikspekrollade met een fijn en romig deeg boordevol groene aspergestukjes en stukjes ei. Een echte blikvanger in uw toonbank maar ook op tafel bij uw klant. Lekker voor op brood of toast.
Verpakkingseenheid
Half ca. 2,000 kg.
Snijpaal ca. 4,000 kg.
Gemaakt van 100 % kipfilet en met weinig toevoegingen. Deze gerookte kipfilet heeft een prachtige structuur en is extra smaakvol door het toevoegen van honing en mosterd. Heerlijk op brood maar ook zeer geschikt voor het maken van een salade, amuse of carpaccio.
Verpakkingseenheid
Half ca. 1,800 kg.
Heel ca. 3,700 kg.