Zult & Bloedworstsoorten

Boeren Zultje

Limburgs boerenzultje gemaakt volgens het oude recept van Van Melik. Typerend voor deze zult is het beetje lever, een scheutje azijn en de kruiding. 

Verpakkingseenheid
Bakje 0,275 kg.
Omverpakking 5 stuks 1,375 kg.

Zult

Limburgse boerenzult gemaakt volgens het oude recept van Van Melik. Typerend voor deze zult is het beetje lever, een scheutje azijn en de kruiding. 

Verpakkingseenheid
Stuk 0,850 kg.
Blok ca. 2,000 kg

Snijzult

Een wat zuurdere snijbare zult en rose van kleur zoals men dit graag in Brabant en Noord - Limburg ziet. De toevoeging van zilveruitjes en augurk zorgen voor een smakelijke, friszure zult.

Verpakkingseenheid
Snijpaal ca. 6,400 kg.

Bak Bloedworst

Traditionele limburgse bloedworst met spekblokjes. Krokant bakken in de pan en serveren met gebakken stukjes appel en appelstroop.

Verpakkingseenheid
Gesneden ca. 0,400 kg.
Heel ca. 3,700 kg.

Bloedworst

Traditionele Limburgse bloedworst zonder spekblokjes in natuurdarm. Krokant bakken in de pan en serveren met gebakken stukjes appel en appelstroop.

Verpakkingseenheid
Ring 0,500 kg.

Balkenbrij

Typische Limburgse "rode" balkenbrij met een kruiding van kruidnagel, peper en piment. Krokant bakken in de pan en serveren met gebakken stukjes appel.

Verpakkingseenheid
Half 1,000 kg.
Heel ca. 2,100 kg.