Traditionele limburgse bloedworst zonder spekblokjes. Krokant bakken in de pan en serveren met gebakken stukjes appel en appelstroop.
Verpakkingseenheid
2 x 100 gram 0,200 kg.
Traditionele limburgse bloedworst zonder spekblokjes. Krokant bakken in de pan en serveren met gebakken stukjes appel en appelstroop.
Verpakkingseenheid
2 x 100 gram 0,200 kg.
Limburgs boerenzultje gemaakt volgens het oude recept van Van Melik. Typerend voor deze zult is het beetje lever, een scheutje azijn en de kruiding.
Verpakkingseenheid
Bakje 0,275 kg.
Omverpakking 5 stuks 1,375 kg.
Limburgse hoofdkaas gemaakt volgens het oude recept van Bleijlevens. Typerend voor deze zult is het beetje lever, iets meer azijn, een uitje en de kruiding.
Verpakkingseenheid
Bak 1,000 kg.
Snijpaal 6,400 kg.
Traditionele vleeswaar voor op brood, bij een boerentafel of als snack. Gepekelde en gegaarde hamstukjes in gekruide gelei.
Verpakkingseenheid
Half ca. 1,650 kg.
Traditionele limburgse bloedworst met spekblokjes. Krokant bakken in de pan en serveren met gebakken stukjes appel en appelstroop.
Verpakkingseenheid
2 x 100 gram 0,200 kg.
Heel ca. 3,700 kg.