Zult & Bloedworstsoorten

Bak Bloedworst

Traditionele limburgse bloedworst  zonder spekblokjes. Krokant bakken in de pan en serveren met gebakken stukjes appel en appelstroop.

Verpakkingseenheid
2 x 100 gram 0,200 kg.

Boeren Zultje

Limburgs boerenzultje gemaakt volgens het oude recept van Van Melik. Typerend voor deze zult is het beetje lever, een scheutje azijn en de kruiding. 

Verpakkingseenheid
Bakje 0,275 kg.
Omverpakking 5 stuks 1,375 kg.

Limburgse Hoofdkaas

Limburgse hoofdkaas gemaakt volgens het oude recept van Bleijlevens. Typerend voor deze zult is het beetje lever, iets meer azijn, een uitje en de kruiding. 

Verpakkingseenheid
Bak 1,000 kg.
Snijpaal 6,400 kg.

Preskop

Traditionele vleeswaar voor op brood, bij een boerentafel of als snack. Gepekelde en gegaarde hamstukjes in gekruide gelei.

Verpakkingseenheid
Half ca. 1,650 kg.

Bak Bloedworst met Spek

Traditionele limburgse bloedworst met spekblokjes. Krokant bakken in de pan en serveren met gebakken stukjes appel en appelstroop.

Verpakkingseenheid
2 x 100 gram 0,200 kg.
Heel ca. 3,700 kg.

Bloedworst

Traditionele Limburgse bloedworst zonder spekblokjes in natuurdarm. Verwijder het vel, snij niet te dikke plakjes en bak krokant in de pan. Serveer met gebakken stukjes appel en appelstroop.

Verpakkingseenheid
Ring 0,500 kg.

Balkenbrij

Typische Limburgse "rode" balkenbrij met een kruiding van kruidnagel, peper en piment. Krokant bakken in de pan en serveren met gebakken stukjes appel.

Verpakkingseenheid
Heel ca. 2,100 kg.
Stukje 0,500 kg