Allround Productiemedewerker (FT/PT)

Van Melik groeit, groei jij met ons mee?

Gemotiveerde allround productiemedewerker Food (FT/PT)

Wat ga je doen?

In de functie van allround productie medewerker ben je werkzaam op de diverse afdelingen binnen het bedrijf. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het produceren, inpakken, afvullen en verpakken van eindproducten, etiketteren, schoonmaken en alle overige bijkomende werkzaamheden.

Waar ga je werken?
Van Melik Food Groep is een van de snelst groeiende ambachtelijke foodbedrijven in de regio. Als regionale marktleider op het gebied van kwalitatieve en ambachtelijk bereide vleeswaren, salades en maaltijden leveren wij dagelijks aan onze eigen concepten Bufkes en Slagerij van Melik en zien wij ook een sterk toenemende afzet in het retailkanaal. Ons brede assortiment kwaliteitsproducten zorgt voor een dynamische en afwisselende werkomgeving.

De functie is voor 38 uur per week (maar is in overleg ook parttime in te vullen) en je rapporteert aan het afdelingshoofd van jouw afdeling. 

Wie zoeken we?
Wij zoeken een gedreven man/vrouw met een affiniteit voor voeding. Goede hygiëne is voor jou vanzelfsprekend,
je bent flexibel inzetbaar en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent gedisciplineerd en leergierig waardoor je binnen alle afdelingen in ons bedrijf inzetbaar bent.
Je hebt een kritisch denkvermogen, staat open voor feedback, communiceert helder en werkt oplossingsgericht.
Je bent een echte teamspeler maar kunt ook zelfstandig werkzaamheden oppakken.

Wat hebben we je te bieden?
Een zelfstandige en dynamische functie in een groeiende organisatie. Onze identiteit is datgene waarvoor wij als bedrijf staan, onze Van Melik cultuur: vakmanschap, innovatief, eerlijk en samen. Wij investeren graag in klanten, medewerkers en dus óók in jou. We bieden je een aantrekkelijk pakket van arbeidsvoorwaarden conform de cao Slagersbedrijf.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met:

Dhr. Dreezens
De Koumen 150
6433 KE Hoensbroek
045-5226963
Je sollicitatiebrief met motivatie en CV kun je mailen naar: sollicitaties@vanmelik.nl of door onderstaand formulier in te vullen.


Solliciteer nu ook via Whatsapp
Eenvoudig en snel op deze vacature reageren kan nu ook via 
Whatsapp op dit nummer: 06-47113910

Direct solliciteren?