Medewerker saladeproductie (FT/PT)

Van Melik groeit, groei jij met ons mee?

Gemotiveerde medewerker saladeproductie (FT/PT)

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s werk je in onze saladekeuken aan de productie van onze ambachtelijke saladeproducten.

  • Samen met je team voer je productieopdrachten uit aan de hand van vaste recepturen;
  • Van problemen maak je een uitdaging om ze op te lossen en je denkt actief mee;
  • Je communiceert goed en wil alle kneepjes van het vak leren om de allerlekkerste producten te kunnen maken;  
  • Je draagt zorg voor een optimale hygiëne op jouw afdeling.

Sta je open voor vernieuwing en wil jij werken in een keuken die continu in ontwikkeling is, dan ben jij bij ons op je plaats!

Waar ga je werken?
Van Melik Food Groep is een van de snelst groeiende ambachtelijke foodbedrijven in de regio. Als regionale marktleider op het gebied van kwalitatieve en ambachtelijk bereide vleeswaren, salades en maaltijden leveren wij dagelijks aan onze eigen concepten Bufkes en Slagerij van Melik en zien wij ook een sterk toenemende afzet in het retailkanaal. Ons brede assortiment kwaliteitsproducten zorgt voor een dynamische en afwisselende werkomgeving.

De functie is voor 38 uur per week en je rapporteert aan het afdelingshoofd koude keuken. Eventueel is de functie ook parttime in te vullen.

Wie zoeken we?
Wij zoeken een gedreven man/vrouw met een affiniteit voor voeding. Goede hygiëne is voor jou vanzelfsprekend, je bent flexibel inzetbaar en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Je bent gedisciplineerd en leergierig waardoor je je binnen no-time alle aspecten van de saladeproductie eigen maakt. Je hebt een kritisch denkvermogen, staat open voor feedback, communiceert helder en werkt oplossingsgericht. Je bent een echt teamspeler maar kunt ook zelfstandig werkzaamheden oppakken.

Wat hebben we je te bieden?
Een zelfstandige en dynamische functie in een groeiende organisatie. Onze identiteit is datgene waarvoor wij als bedrijf staan, onze Van Melik cultuur: vakmanschap, innovatief, eerlijk en samen. Wij investeren graag in klanten en in medewerkers, en dus óók in jou. We bieden je een aantrekkelijk pakket van arbeidsvoorwaarden conform de cao Slagersbedrijf. 

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met:

Patrick Dreezens
De Koumen 150
6433 KE Hoensbroek
045-5226963

Spreekt het bovenstaande je aan? Vul dan onderstaande formulier in en upload je CV.

Direct solliciteren?