Medewerker Technische dienst

 

Vacature

Medewerker Technische dienst
Wegens het opstarten van de afdeling technische dienst zijn wij op zoek naar een allround monteur. Het betreft een fulltime functie, grotendeels in dagdienst. Incidenteel zal er ook ‘s avonds of in de weekenden gewerkt worden.

Van Melik Meester in Vleeswaren, Salades en Maaltijden is de ambachtelijke productiefaciliteit binnen Van Melik Food Groep en produceert met een team enthousiaste, kundige en gemotiveerde medewerkers een breed scala aan vleeswaren, maaltijden, salades en sauzen voor Bufkes,  

Slagerij Van Melik en derden. Kijk voor meer informatie op www.vanmelik.nl


Functieomschrijving
Als medewerker technische dienst beschik je over ruime kennis op elektrotechnisch mechanisch gebied en heb je affiniteit op pneumatisch en hydraulisch gebied, zodat je in staat bent om adequaat storingen op te lossen. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van een onderhoudsplan, de uitvoering van het onderhoud, oplossen van storingen, het repareren van machines en toezicht op de werkzaamheden van ingehuurde externe partijen.


Functieprofiel:

  • Een afgeronde Mbo-opleiding werktuigbouwkunde of elektrotechniek.
  • Je kunt zelfstandig werken, maar ook in teamverband
  • Je bent nauwkeurig en stressbestendig
  • Ervaring in de food is een absolute pré evenals ervaring met onderhoudssoftware.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een leuke, afwisselende baan binnen een dynamische organisatie. Een prettige werksfeer in een klein team, een prima salaris, goede arbeidsvoorwaarden volgens slagers cao.


Reageer!
Heb je interesse in deze baan, stuur dan je motivatiebrief met CV naar: Van Melik, Meester in Vleeswaren, Salades & Maaltijden(De Koumen 150 - 6433 KE Hoensbroek - 045-5229322), t.a.v. Patrick Dreezens. Mailen mag uiteraard ook naar: 
sollicitaties@vanmelik.nl

 

Direct solliciteren?