Nieuws

Van Melik bouwt aan de toekomst.

De bouw gaat de hoogte in.

Bouw van start

 


        


Overname Bleijlevens vleeswaren door Van Melik Food Groep

Familiebedrijf Bleijlevens Vleeswaren uit Simpelveld is overgenomen door Van Melik Food Groep. Een mooie stap richting de toekomst, vertelt een trotse Marcel Maas, zelf slager en worstmaker in hart en nieren. De directies van beide bedrijven hebben dit vandaag bekend gemaakt na ondertekening van de koopakte.

Een logische stap voor Alex Bleijlevens, die zal gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. Soms vallen in het leven de puzzelstukjes op hun plaats, zo ook bij deze overname, aldus financieel directeur Patrick Dreezens. Twee familiebedrijven met dezelfde passie voor het slagersvak weten elkaar op het juiste moment te vinden. Beiden hebben innovatie hoog in het vaandel staan en veel vernieuwende slagersproducten waaronder ook salades en maaltijden vinden hun oorsprong in de keukens van Van Melik en Bleijlevens Vleeswaren. Nu beide bedrijven hun krachten bundelen belooft dit veel moois voor de toekomst!

De continuïteit van het merk Bleijlevens, maar ook het DNA worden bij Van Melik gewaarborgd. Dochter Jolijn Canisius-Bleijlevens zal deel gaan uitmaken van het managementteam. Haar kennis, passie en ervaring zal een waardevolle aanvulling zijn voor het team van Van Melik. Bleijlevens Vleeswaren alsmede Van Melik Food Groep kenmerken zich door hun authentieke productiemethode, persoonlijke aandacht voor afnemers, medewerkers en hun leveranciers. Alle medewerkers van Bleijlevens Vleeswaren zullen werkzaam blijven binnen de Van Melik Food Groep. 

Het enthousiasme spat er vanaf!
Vol vertrouwen in de toekomst en met volle kracht vooruit blijft Van Melik superieure producten maken die al vaak gekopieerd maar nooit geëvenaard zijn!
Genieten, innovatie, kwaliteit en liefde voor het vak blijven hoog in het vaandel staan.