IFS

 

Van Melik Meester in Vleeswaren, Salades en Maaltijden behaalt IFS-certificaat

Wij zijn bijzonder trots u te kunnen meedelen dat Van Melik Meester in Vleeswaren, Salades en Maaltijden het IFS-certificaat behaald heeft.

We willen tevens van de gelegenheid gebruik maken om Neil Gielissen, onze kersverse kwaliteitscoördinator, aan u voor te stellen.

Neil is in december 2017 benoemd als kwaliteitsverantwoordelijke en heeft er samen met ons gehele team in een zeer korte tijd voor gezorgd dat we 4 dagen audit glansrijk hebben kunnen doorstaan. Chapeau!

Met het IFS-certificaat laat Van Melik zien actief bezig te zijn met kwaliteit en voedselveiligheid in het bijzonder.
Het certificaat wordt erkend door het GFSI, het wereldwijde samenwerkingsverband van retailers.

Van Melik Food Groep is een dynamisch bedrijf dat zich in loop van de jaren gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen, ondersteunen en verbeteren van foodconcepten.

De afgelopen decennia zijn succesvolle retailformules ontwikkeld, waaronder: Bufkes en Slagerij Van Melik, die op franchisebasis worden geëxploiteerd.

Het productiebedrijf Van Melik, Meester in Vleeswaren, Salades en Maaltijden produceert niet alleen ambachtelijke producten voor haar eigen formules, maar is tevens toeleverancier voor alle overige kanalen in de foodbranche.