Gekookte Worstsoorten

Limburgse Boterhamworst

Fijne boterhamworst gemaakt van de beste grondstoffen in een mooie doorlaatbare darm. Onze boterhamworst wordt nog net als vroeger vóór het garen eerst gedroogd en heel licht gerookt  waardoor deze worst zijn unieke en volle smaak krijgt.

Verpakkingseenheid
Half ca. 2,200 kg.
Snijpaal ca. 4,400 kg.

Grillworst

Heerlijke iets grovere grillworst in natuurdarm, die op ambachtelijke wijze bereid is. Licht gerookt en heerlijk gekruid met een tikkeltje knoflook. Heerlijk op een broodje, BBQ of in stukjes gesneden voor in de soep.

Verpakkingseenheid
3 stuks 0,315 kg.

Hamworst Speciaal

Fijne hamworst met een heerlijke kruiding in een potdichtdarm, kaliber 80.

Verpakkingseenheid
Heel 1,000 kg.

Knakworst

Originele knakworst in natuurdarm, gemaakt van de beste grondstoffen, echt gerookt, heerlijk gekruid en knakt zoals het hoort.

Verpakkingseenheid
Vacuüm 5 x 50 gram 0,250 kg.
Atmos 40 x 50 gram 2,000 kg.

Bockworst

Een echte Bockworst wordt afgevuld in natuurdarm, gemaakt van de beste grondstoffen, echt gerookt, heerlijk gekruid en "knakt". Precies zoals wij het doen.

Verpakkingseenheid
Vacuüm 4 x 105 gram 0,420 kg.

Curryworst

De originele curryworst in natuurdarm. Gemaakt van de beste grondstoffen en kruiden. Goede bite en superlekker gekruid. Lekker op de BBQ maar ook in de frituur of oven..

Verpakkingseenheid
10 stuks 1,050 kg.

Curryworst XXL

De originele extra grote curryworst in natuurdarm. Gemaakt van de beste grondstoffen en kruiden. Goede bite en superlekker gekruid. Lekker op de BBQ maar ook in de frituur of oven. 

Verpakkingseenheid
3 x 160 g 0,480 kg.
28 x 160 g 4,48 kg.

Grilworst 500 gram

Heerlijke Hollandse grillworst, die op ambachtelijke wijze bereid is. Aan de buitenkant goed inwrijven met grillkruiden zonder zout en tot de gewenste kleur grillen in de oven. Lekker voor op brood of bij de borrel.

Verpakkingseenheid
Klein 0,210 kg.
Heel ca. 1,040 kg.

Hamworstje

Fijne gekruide boterhamworst gemaakt van de beste grondstoffen in een potdichtdarm. 

Verpakkingseenheid
Stuk 0,250 kg
Stuk 0,280 kg

Knoflookworst Grof

Deze heerlijke grove worst met knoflook smaak wordt afgevuld in een doorlaatbare darm en is op ambachtelijk wijze gedroogd, gerookt en gekookt.

Verpakkingseenheid
Stuk 0,250 kg.

Knoflookworst Fijn

Deze heerlijke fijne worst met knoflook smaak wordt afgevuld in een doorlaatbare darm en is op ambachtelijk wijze gedroogd, gerookt en gekookt.

Verpakkingseenheid
Stuk 0,250 kg.

Rookworst Grof - Seizoen

Deze traditionele 3 mm. grove rookworst is gemaakt van de beste grondstoffen en op ambachtelijke wijze gedroogd, gerookt en gekookt.  Lekker bij elke Hollandse maaltijd of gewoon uit het vuistje.

Verpakkingseenheid
Per stuk 0,225 kg.

Rookworst Fijn

Deze traditionele fijne rookworst is gemaakt van de beste grondstoffen en op ambachtelijke wijze gedroogd, gerookt en gekookt.  Lekker bij elke Hollandse maaltijd of gewoon uit het vuistje.

Verpakkingseenheid
Per stuk 0,225 kg.

Gemarineerde BBQ Worst - Seizoen

Dun bbqworstje in natuurdarm met zachte kruiding. Door de worstjes te marineren ogen deze goed in de verpakking en krijgen de worstjes een extra smaakbeleving.  

Verpakkingseenheid
4 stuks 0,230 kg.

Jachtworst met Peper - Seizoen

Fijn en heerlijk gekruid hamworstdeeg met grove stukken achterham, gevuld in een doorlaatbare darm. Eerst drogen en roken voor het garen geven ook de snijpaalvariant zijn volle smaak.
De groene peperkorreltjes maken de smaak helemaal af.

Verpakkingseenheid
Half ca. 2,200 kg.
Snijpaal ca. 4,400 kg.

Aspergeworst - Seizoen

Fijn en heerlijk gekruid hamworstdeeg in een oranje potdichtdarm, rijkelijk gevuld met groene aspergepuntjes en een aspergearoma.

Verpakkingseenheid
Half ca. 1,300 kg.
Snijpaal ca. 4,400 kg.